Om oss

Mätpartner i Östergötland AB startades i ny regi 2013 på initiativ av Anders Ericsson som är mätningsspecialist och delägare. I dag är också Stefan Brommesson, mätningsingenjör, delägare i företaget. Vi började som ett enmansföretag, i dag har vi flerdubblat antalet medarbetare, som alla brinner för att göra de bästa mätningarna. Vårt mål är att kunna tillgodose våra kunders krav på noggrannhet genom ett effektivt och personligt samarbete. Vi vill vara er rätta mätningsspecialist på rätt plats.

På Mätpartner i Östergötland har vi tillsammans en bred och gedigen kompetens inom geodetisk mätteknik med tillämpning inom de flesta områden. Vi arbetar med traditionell mätteknik och håller noggrannhet och kvalitet högt. Därför väljer vi instrument och metoder som på ett tryggt sätt kan leverera det. Våra mätningsresultat används som ritningsunderlag och projekteringsunderlag, för att styra maskiner som ska gräva eller schakta bort material eller för att kunna göra volymberäkningar och skapa modeller.

Vi är effektiva och noggranna och står för det vi gör. Vår mix av lång erfarenhet och hög utbildning gör att vi kompletterar varandra och ofta hittar nya lösningar på gammal problematik. Som uppdragsgivare har du en personlig kontakt med oss och du ser oss ute på plats. Vi jobbar flexibelt och är hellre kvar någon timme för att jobbet ska bli klart än bryter för att göra resten nästa dag.  Det handlar om yrkesstolthet. För vi vet att man får bäst mätningskvalitet när man kan göra alla delar i samma mätning.

 

Norrköping

Mätpartner i Östergötland AB
Adress – Lindövägen 72, 602 28 Norrköping.
Telefon – 011 10 11 55
Mejl – info@maetpartner.se

Linköping

Mätpartner i Östergötland AB
Adress – Teknikringen 8D, 583 30 Linköping
Telefon – 011 10 11 55
Mejl – info@maetpartner.se