Om Mätpartner

Vi är effektiva och noggranna och står för det vi gör. Vår mix av lång erfarenhet och hög utbildning gör att vi kompletterar varandra och ofta hittar nya lösningar på gammal problematik.

Rätt specialist på rätt plats

Vi började som ett enmansföretag, i dag har vi flerdubblat antalet medarbetare, som alla brinner för att göra de bästa mätningarna. Vårt mål är att kunna tillgodose våra kunders krav på noggrannhet genom ett effektivt och personligt samarbete. Vi vill vara er rätta mätningsspecialist på rätt plats.

Som uppdragsgivare har du en personlig kontakt med oss och du ser oss ute på plats. Vi jobbar flexibelt och är hellre kvar någon timme för att jobbet ska bli klart än bryter för att göra resten nästa dag. Det handlar om yrkesstolthet. För vi vet att man får bäst mätningskvalitet när man kan göra alla delar i samma mätning.

Mättekniker på byggarbetsplats
Avläsning mätinstrument

Exakt mätning med höga krav

På Mätpartner i Östergötland har vi tillsammans en bred och gedigen kompetens inom geodetisk mätteknik med tillämpning inom de flesta områden. Vi arbetar med traditionell mätteknik och håller noggrannhet och kvalitet högt. Därför väljer vi instrument och metoder som på ett tryggt sätt kan leverera det.

Våra mätningsresultat används som ritningsunderlag och projekteringsunderlag, för att styra maskiner som ska gräva eller schakta bort material eller för att kunna göra volymberäkningar och skapa modeller.

För att våra medarbetare ska ha bästa möjliga arbetsmiljö så samarbetar vi med Help24/Svenska Ledargruppen.

Ägare som brinner för mätning

Mätpartner i Östergötland AB startades av Anders Landin (f.d. Ericsson) som är mätningsspecialist och delägare. Sedan 2013 är det Anders och Stefan Brommesson, mätningsingenjör, som är ägare av företaget. Tillsammans kompletterar de varandra och gör ett oslagbart team.

Anders Ericsson

Anders Landin

Lång erfarenhet inom mätning med fokus på kommun och byggmätning. Han har ett genuint intresse av byggprojekt och har erfarenhet av arbetsledning av byggprojekt. Anders har varit en del av stora projekt såsom utbyggnation US Linköping och sågverket Händelö

Stefan Bromesson

Stefan Brommesson

Gedigen utbildning genom GIS-ingenjörsprogrammet och Kart- och Mätingenjörsprogram i Gävle. Han har arbetat som mätningsingenjör sedan 2004. Stefan har jobbat inom kommunala, statliga och privata sektorn och har bred erfarenhet av många olika områden inom mätning

East Sweden School logotyp

Nära samarbete med East Business School

East Business School (ESBS) bedriver YH-utbildning I Norrköping på uppdrag av Östsvenska Yrkeshögskolan. Bland utbildningarna finns Geodetisk mätningstekniker på 2 år. Vi är med i ledningsgruppen för utbildningen.

Mer om utbildningen på esbs.se