NoggrannaDrivnaSjälvständigaEffektivaKvalitetsmedvetna

mättekniker sökes!

Vi expanderar och söker fler mätkonsulter. Vi söker dig som har en bred erfarenhet av geodetisk mätning och som stimuleras av ett självständigt arbete där du får vara med och påverka din roll.

Noggranna mätinstrument söker drivna mätningstekniker!

Är du en driven mättekniker som gillar att göra ett bra jobb? Har du lätt för att lära och kan jobba både självständigt och i grupp? Har du dessutom lätt för att samarbeta med olika typer av människor och är van att jobba i projektform? Då kan du vara rätt person för oss. Vi vill helst att du har några års erfarenhet.

Mätpartner i Östergötland arbetar i Norrköping och Linköping med omnejd där vi gör alla typer av geodetisk mätning, från grov utsättning till specialmätning. Ibland med krävande problemlösningar. Du blir en i gänget, där god sammanhållning och noggrannhet är A och O och där vi inte ger oss förrän jobbet är klart. Det är en fördel om du är tjej eftersom vi hittills bara är killar.

Drönarpilot sökes!

Mätpartner utvecklar sin verksamhet och söker nu en drönarpilot/scanningsanvarig till sin organisation. Vi ställer som krav att du har behörigheter som krävs samt innehar tidigare erfarenhet av att hantera drönare och olika scanners. Vidare ser vi att du har ett stort intresse för program som kan användas för bearbetning och förädling av mätdata och är ständigt ajour med den senaste utvecklingen. Kunskaper inom BIM är värdefullt och ses som meriterande.

Drönarpilot till Mätpartner – Future and Friends rekrytering AB

Fyra bilder från våra arbetsdagar och roliga aktiviteter tillsammans

Är du intresserad av att jobba som mätkonsult i vårt gäng?

Skicka din intresseanmälan till jobba@maetpartner.se så snart som möjligt så hör vi av oss!